Tájékoztatás a március 31-ig befoglalt utazások áremeléséről

Az előfoglalási időszakban „ár garanciával” foglaló utasainktól számos kérdést kaptunk a szerződésmódosítással kapcsolatban, ezért szeretnénk pontosítani a 2022. június 23-án megküldött levelünkben foglaltakat.

(Jelen közleménytől függetlenül az áremeléssel kapcsolatos kérdéseiket, - habár a törvény 30 napos határidőt jelöl meg-, lehetőségeinkhez képest minél előbb megválaszoljuk, de ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt hosszabb időt fog igénybe venni, ezért türelmüket kérjük)


Az ár emelésére vonatkozó szerződésmódosítás utasaink részéről kizárólag önkéntesen, közös megegyezéssel lehetséges, társaságunk nem érvényesít a 2022. március 31-ig foglalók esetében egyoldalú szerződésmódosítást.

Az üzemanyagárak és a környezetvédelmi adó drasztikus emelkedése jelentős terheket ró irodánkra, emiatt javasoltunk Szerződésmódosítást közös megegyezéssel utasainknak, bízva abban, hogy megértik a kialakult helyzetet és elfogadják a díjemelést.

Amennyiben nem fogadják el az általunk javasolt Szerződésmódosítást, döntésüket tudomásul vesszük, a korábban megkötött utazási szerződés változatlanul hatályban marad és utazásukat az abban foglaltak szerint teljesítjük.

Amennyiben a szerződésmódosítási javaslatunkat elfogadják, a Szerződésmódosítást aláírják és a díjat befizetik részünkre, köszönettel fogadjuk és kérjük, hogy keressék fel irodájukat, ahol a foglalást intézték.

Szeretnénk külön köszönetet mondani azon utasainknak, akik megkerestek bennünket, hogy a díjemelést vállalják, és biztosítottak bennünket támogatásukról és töretlen hűségükről!

 

Előre is köszönjük együttműködésüket és megértésüket!
IBUSZ Utazási Irodák Kft