Londoni séták szilveszterkor

Egyesült Királyság, Londoni séták, London

London minden évszakban vonzó a turisták számára, de a karácsonyi-szilveszteri időszakban talán ez egyik legszebb arcát mutatja a nyüzsgő metropolisz. Év végi utunk résztvevői megcsodálhatják a karácsonyi fényekben fürdő utcákat és kirakatokat, a karácsony másnapján kezdődő téli vásár pedig számtalan kihagyhatatlan akciós áru termék megvételére csábít mindenkit.

4 nap 3 éjszaka
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
2022.12.29 - 2023.01.01
234 900 Ft / fő 229 900 Ft / fő
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj

Tulajdonságok

 • 4-5 napos utak
 • körutazás
 • Nyugat-és Dél-Európa
 • október 23-i hét
 • őszi szünet
 • szilveszter
 • városlátogatás

Program:

2022.december 29.

Elutazás Londonba a reggeli órákban. Megérkezés után kb. kétórás orientációs városnézés a karácsonyi díszbe öltözött angol fővárosban autóbusszal. Elhelyezkedés a szálláshelyen, majd gyalogos városnézés a belvárosban. A séta részét képezi a Parlament, a Westminster Apátság, a Downing Street, a Lovasgárdisták Laktanyája, a Trafalgar tér, a St. James’s Park, a Buckingham palota megtekintése. A Westminster Apátságot a helyszinen váltott belépővel belülről is megtekinthetik. Az Apátság bejáratánál van az Ismeretlen katona síremléke, páratlanul szép, legyezőgótikával díszített kápolnájában nyugszik nagyon sok angol uralkodó, így többek között VII. Henrik és I. Erzsébet is. Emellett híres angol tudósok, költők és írók (pl. Chaucer, Darwin, Purcell) temetkezési helyéül is szolgált évszázadokon keresztül.

2022 december 30.

Fedezze fel idegenvezetőnkkel a Temze déli partját, amelynek látnivalói közül nem egy újdonságnak számít. A séta a London Bridge-nél kezdődik és érinti az alábbi látnivalókat: Southwark Katedrális, Sir Francis Drake hajója (a Golden Hinde), a George fogadó és az Anchor Inn, Shakespeare Globe színháza. A túra a Modern Tate Múzeumnál fejeződik be, amit a modern művészetek kedvelőinek ajánlunk. Az újonnan épült Millenium gyaloghídon keresztül pedig a Szt. Pál katedrálishoz és a híres londoni Citybe juthatnak el, de érdemes felhajózni a Temzén a Tower zord épületéhez is. Délután szabad program során felkereshetik az angol főváros híres múzeumainak egyikét, a Nemzeti Galériát vagy a British Múzeumot, amelyekbe a belépés díjtalan.

New Year's Eve London - 2022 from PM Lighting Design on Vimeo.

2022 december 31.

Szabad program vagy fakultatív kirándulás vonattal Windsorba (29.900 Ft/fő belépővel).

A windsori kastély néhai II. Erzsébet kedvenc lakhelye volt, élete utolsó éveit gyakorlatilag itt töltötte, és a Szt. György kápolnában van végső nyughelye is férjével és szüleivel együtt. A látogatás során bejutnak a kápolnába és végigjárhatják a megtekinthető királyi apartmanokat (köztük a fogadások szinhelyéül szolgáló hosszú és impozáns dísztermet), pillantást vethetnek a szépen gondozott parkra is. A kastélylátogatás után átsétálnak a Temze felett Eton-be, amelynek híres magániskolájában tanult többek között Vilmos herceg a jövendő trónörökös is. Este vegyüljenek el az ünneplő tömegben és élvezzék a város több pontjáról is látható tűzijétékot, melyet idén két év kihagyás után ismét megrendeznek.

2023 január 1.

Szabad program, melynek során ki-ki kedve szerint válogathat a kimaradt látnivalókból, vásárolgathat kihasználva a hatalmas téli leárazás kedvezményeit. Érdemes megnézni a hagyományos január elsejei színpompás felvonulást is, melynek útvonala a Piccadily Street-től a Westminster Apátságig terjed. Transzfer a repülőtérre a délutáni órákban, hazautazás az esti órákban.

A programok sorrendje felcserélődhet.

Hasznos információk

 • Utazás:közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal
 • Elhelyezés:The Barn- 3*-os, metróközeli szálloda
 • Ellátás:angol reggeli
 • Időtartam: 4 nap/3 éjszaka
 • Minimum létszám: 15 fő
 • A gyalogos városnézésekhez a közlekedési jegy a helyszínen fizetendő.
 • Az alapdíj a kézipoggyász díját tartalmazza,feladható poggyász felárért foglalható.

Fakultatív programok

Szabad program vagy fakultatív kirándulás vonattal Windsorba (29.900 Ft/fő belépővel) 29 900 Ft/fő

Menetrend

Honnan - hová Indulás Érkezés
Budapest - London 06:00 07:40
London - Budapest 19:55 23:25

Indulási időpontok

Tokkal vonóval

A feltüntetett díj az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz, és a szálláshely legolcsóbb szobatípusára vonatkozik. A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP)díja. További lehetőségek és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Tovább” gombot.

2022.12.29 Repülővel 4 nap 3 éjszaka 234 900 Ft / fő 229 900 Ft / fő Tovább
Még több időpont ›