Lisszaboni képek - UNESCO Világörökség emlékekkel

Portugália, Lisszaboni képek, Lisszabon

6 nap 5 éjszaka
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
2022.10.21 - 2022.10.26
274 900 Ft / fő 259 900 Ft / fő
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj

Tulajdonságok

 • buszos városnézés
 • gyalogos városnézés
 • körutazás
 • szilveszter
 • városlátogatás
 • világörökség

Program

1. nap

Budapest – Lisszabon

Elutazás menetrend függvényében a délutáni órákban. Transzfer a szálláshelyre.

2. nap

Lisszabon

Reggeli után félnapos városnézés Lisszabonban. A lenyűgöző panorámát a VII. Edward parkból élvezzük, majd az elegáns Marquis de Pombal teret átszelve, a Rossio negyed felé autóbuszozunk. Az ódon katedrálistól gyalogosan folytatjuk a programot, a Sé mellett elhaladva, az Alfama negyed festői sikátorain sétálva. A Tejo partján a manuelin stílus remeke, a Jeronimos székesegyház (belülről), az UNESCO világörökség Belém torony (kívülről) és a Felfedezések Emlékműve képezik még a közös látnivalókat. Délután szabadidő.

3. nap

Óbidos – Batalha – Nazare – Fátima

Reggeli után szabadidő, vagy fakultatív egész napos kirándulás Óbidos, Batalha, Nazare, Fátima csodáinak felfedezésére ( 28.900 Ft/fő + 8, 00 EUR/belépő). Közös séta Óbidos városában, amelynek bájos fehér házikóit középkori városfal övezi. Az egyik legfestőibb fekvésű halászfaluban, Nazaréban panoráma a felsővárosból és rövid szabadidő az alsóvárosban. Utunk következő állomása az UNESCO világörökség Batalha kolostor (belépő helyszíni fizetés ellenében), a portugál gótika gyöngyszeme, majd Fátima világhírű zarándokhelyéről térünk vissza a fővárosba.

Time for Lisboa from Jose Pando Lucas on Vimeo.

4. nap

Sintra

Reggeli után szabadidő további sétákra, vagy fakultatív egész napos kirándulás ( 22.900 Ft/fő + 12,00 EUR belépő). Az UNESCO világörökség Sintra az ország legromantikusabb szeglete. A vadregényes fekvésű nyaralóhelyen a XIV. századi királyi palota (a belépő helyszíni fizetés ellenében) termeiben régmúlt korokba repít bennünket a képzelet. Rövid szabadidő után Európa legnyugatibb pontjától, a Cabo da Rocatól elkészíthetjük utazásunk legszebb fotóit. Hazafelé Cascais előkelő villáiban és a halászkikötő látványában gyönyörködhetünk.

5. nap

Evora

Fakultatív egésznapos kirándulás a műemlékekben gazdag Evora-ba ( 28.900 Ft/fő). Az UNESCO Világörökség részét képező városban szinte minden korszak stílusjegyei felfedezhetők. Történelmi középpontja mór és középkori emlékekkel teli, de román, gótikus, reneszánsz és barokk épületekkel is találkozhatnak a városnézés során. A katedrális mellett láthatják a hajdan az inkviziciók színteréül szolgáló Praca do Giraldo teret és a Csontok Kápolnáját is.

6. nap

Lisszabon – Budapest

Reggeli után szabadidejükben még felkereshetik az 1998-as Expo közelében lévő Oceanariumot, vagy akár libegőzhetnek is a város felett. Transzfer a repülőtérre, hazautazás menetrend szerint az esti órákban.

A látnivalók, vagy kirándulások sorrendje változhat!

Tudnivalók

 • Utazás: közvetlen menetrend szerinti járattal
 • A 2022.05.04.i időpontban a díj kézipoggyászt tartalmaz ( feladható poggyász felárért foglalható), a többi időpontban a feladható 20 kg-os poggyászt is tartalmazza.
 • Elhelyezés: 4*-os szállodában
 • Ellátás: büféreggeli (4 vacsora felára ( min.10 fő) – 36.000 Ft/fő )
 • Minimum létszám: 15 fő

Menetrend

2022.05.04.

Honnan - Hová Indulási idő: Érkezési idő:
Budapest (BUD) - Lisszabon (LIS) 18:25 21:20
Lisszabon (LIS) - Budapest (BUD) 21:55 02:30

2022.05.04.

Honnan - Hová Indulási idő: Érkezési idő:
Budapest (BUD) - Lisszabon (LIS) 15:50 18:45
Lisszabon (LIS) - Budapest (BUD) 19:20 23:55

Indulási időpontok

Tokkal vonóval

A feltüntetett díj az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz, és a szálláshely legolcsóbb szobatípusára vonatkozik. A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP)díja. További lehetőségek és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Tovább” gombot.

2022.10.21 Repülővel 6 nap 5 éjszaka 274 900 Ft / fő 259 900 Ft / fő Tovább
Még több időpont ›