Andalúzia varázsa - csillagtúrák pihenéssel ( rövid változat)

Spanyolország, Andalúzia varázsa (5/4), Costa del Sol

5 nap 4 éjszaka
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
2022.10.24 - 2022.10.28
224 900 Ft / fő
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj

Tulajdonságok

  • körutazás
  • városlátogatás

Program

1. nap

Budapest – Malaga

Elutazás Budapestről a menetrend függvényében. A májusi időpont esetén az érkezést követően váronézés Malagában, a Costa del Sol fővárosában. A Gibralfaro várból élvezhetik a város panorámáját, gyalogos séta során érintik Picasso szülőházát (kívülről) és megnézik az ország egyik legszebb reneszánsz katedrálisát. Ezt követően eljuthatnak egy un. “fehér faluba”, amely egy andaluziai fogalom, melynek egyik legismertebb képviselője Mijas, mely 20 percre található a parttól. A séta során látják a híres szamár taxikat és a mijasi védőszent kápolnáját. Az ismerkedő kirándulás után elhelyezkedés a szállodában, szabadidő. Az októberi időpont esetén az érkezést követően transzfer a szállodába, elhelyezkedés, vacsora.

2. nap

Egésznapos fakultatív kirándulás Granadába ( 27.900 Ft/fő Alhambra belépővel)

Az UNESCO Világörökség Alhambra palota együttes a tér, a fény, a víz és a díszítőelemek legkifinomultabb ötvözésének remekműve. Valóságos földi paradicsomban járva látjuk a Nagykövetek termét, a díszes tróntermet az Oroszlános udvart, barangolunk a jázmin illatú Generalife kert mirtuszsövényei közt. Szabadidő az óvárosban.

3. nap

Cordoba, egész napos fakultatív kirándulás ( 28.900 Ft/fő + 11 EUR belépő)

Az UNESCO Világörökség Cordobában meglátogatjuk a Mezquitat (a belépő helyszíni fizetés ellenében). Az iszlám ibériai hatalmát szimbolizáló, XII. századi mecsete elkápráztatja a látogatót több, mint 850 jáspisból és gránitból faragott oszlopával, s a közepébe ágyazott XVI. századi katedrálissal. Szabadidő a város szívében található régi zsidónegyedben, a keskeny macskaköves utcákat ezüstművesek üzletei szegélyezik.

4. nap

Sevilla, egész napos fakultatív kirándulás ( 25.900 Ft/fő + 15 EUR belépő)

Andalúzia fővárosával ismerkedésünk a folyóparton, a Torre del Oronál indul, majd a történelmi városmagban folytatódik. Látjuk a spanyol gótika remekének számító katedrálist (a belépő helyszíni fizetés ellenében), benne Kolumbusz sírját és a csodálatos Capilla Mayort, mellette a La Giraldat, azaz a harangtornyot és árnyékában a Narancsudvart. Séta a romantikus Santa Cruz negyedben. A kovácsoltvas balkonok és ablakrácsok, festői sikátorok, eldugott kis terek és virágoktól roskadozó pátiók mellett ki ne hagyják az Alcazabat, a mór királyi palotát a katedrálissal szemben!

5. nap

A májusi csoport esetén transzfer a repülőtérre a reggeli órákban, hazautazás. Az októberi dőpontban az utolsó napon eljuthatnak egy un. “fehér faluba”, amely egy andaluziai fogalom, melynek egyik legismertebb képviselője Mijas, mely 20 percre található a parttól. A séta során látjuk a híres szamár taxikat és a mijasi védőszent kápolnáját. Megcsodálják a panorámát, majd tovább utaznak a Costa del Sol fővárosába, Malagába. A Gibralfaro várból élvezhetik a város panorámáját, gyalogos séta során érintik Picasso szülőházát (kívülről) és megnézik az ország egyik legszebb reneszánsz katedrálisát. Szabadidőt követően transzfer a repülőtérre.

Fakultatív programok

Egésznapos fakultatív kirándulás Granadába 27.900 Ft/fő Alhambra belépővel
Cordoba, egész napos fakultatív kirándulás 28.900 Ft/fő + 11 EUR belépő
Sevilla, egész napos fakultatív kirándulás 25.900 Ft/fő + 15 EUR belépő

Menetrendek

2022.05.18.

Honnan - Hová Indulási idő: Érkezési idő:
Budapest (BUD) - Malaga(AGP) 06:50 10:35
Malaga (AGP) - Budapest (BUD) 11:10 14:30

2022.10.24.

Honnan - Hová Indulási idő: Érkezési idő:
Budapest (BUD) - Malaga(AGP) 17:05 20:50
Malaga (AGP) - Budapest (BUD) 21:25 00:45 +1

Tudnivalók

  • Utazás: közvetlen menetrend szerinti járattal
  • A májusi 18.ai időpontban a díj a kézipoggyászt tartalmazza ( feladható poggyász felárért foglalható), az októberi időpontban a díj a 20 kg-os feladható poggyászt is tartalmazza.
  • Elhelyezés: 3 *-os szállodában a Costa del Solon
  • Ellátás: büfé félpanzió
  • Minimum létszám: 20 fő

Indulási időpontok

Tokkal vonóval

A feltüntetett díj az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz, és a szálláshely legolcsóbb szobatípusára vonatkozik. A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP)díja. További lehetőségek és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Tovább” gombot.

2022.10.24 Repülővel 5 nap 4 éjszaka 224 900 Ft / fő Tovább
Még több időpont ›

Spanyolország

Az Ibériai-félszigeten, hazánknál kb. öt és félszer nagyobb területen, a Pireneusok sziklaormai mögött egy külön világ várja a látogatót. Változatos tájak, nagyszerű műemlékek, az ibérek, görögök, punok, rómaiak, nyugati gótok és arabok keze nyomával, pezsgő életű nagyvárosok és kikötők, múltjukba merült, fehér hegyi falvak, felhőkarcolók és barlanglakások, ez mind Spanyolország. A tengerpartokon kellemes mediterrán klíma, a mindennapokhoz szorosan kapcsolódó zene és tánckultúra, a tüzes flamenco Andalúziában és a méltóságteljes sardana Katalóniában, a fiesták tűzijátékokkal és lovas felvonulásokkal, a bikaviadalok, a kényelmes, derűs életstílus, a nyíltszívű, kitűnő színvonalú vendéglátás az itt élők sugárzó életszeretete évről évre új barátokat szereznek az országnak.

Hasznos tudnivalók a spanyolországi utazáshoz

Covid-19 utastajekoztató

Ezúton szeretnénk kedves utasaink részére tájékoztatást nyújtani a Covid-19 vírus terjedése miatt tett óvintézkedésekről, amelyekre utazásuk közben számíthatnak. A leírt információk tájékoztató jellegűek, melyek a jelenlegi előírásokhoz, iránymutatásokhoz igazodnak. A szállásokon, közlekedési eszközökön, útvonalakon történő változásért társaságunkat felelősség nem terheli.

tovább