Aeroflot repülőjegyek

Repülőjegy foglalás online >

 

Az Aeroflot a világon az egyik legfiatalabb repülőgép parkkal teljesít repülőjáratokat kiterjedt útvonalhálózatán, amely optimális, akár két órán belüli tranzit lehetőséget biztosít Európa-Ázsia között, a Sheremetjevo hub-on keresztül.

Az Aeroflot prémium szintű ajánlata hosszú távú járatain a kényelmes, teljesen hátra dönthető, a 62/60 hüvelyk távolságú ülésekkel (Business osztály) felszerelt Boeing 777 és Airbus 330 repülőgépeken vehető igénybe. Az Aeroflot Business/Turista osztály változatos fedélzeti szórakoztató programot, személyre szabott kiszolgálást és kiváló utas ellátás ajánl, beleértve haute cuisine ételeket, exkluzív borokat és márkás koktélokat, valamint egyedi étlapot, valódi porcelán /üveg edényeket, asztalterítőket, ill. Salvatore Ferragamo úti készletet. Az Aeroflot Business osztály megfelel a valódi prémium szabványoknak még a rövid és középtávú járatokon az Európán belüli viszonylatokban kényelmes üléseket, széles széksorok közötti folyosót és exkluzív fedélzeti ellátmányt biztosítva utasainknak.

Az Aeroflot turista osztály elsősorban a kedvezőbb díjakat, ill. a konkurens légtársaságokhoz képes alacsonyabb repülőjegy árakat kínál, amelyet a nemzetközi rangsorolások adatai és az utasok visszajelzései is alátámasztanak. A turista osztály utas-kabinja az ergonómia elveinek megfelelően készült és hátra dönthető üléstámlával, ill. 32 hüvelykes sortávolsággal rendelkezik (repülőgép típustól függően), amely elegendő lábteret, ill. személyes teret biztosít az utas részére.

A fedélzeti utas ellátás az Aeroflot kiváló kiszolgálásának kulcsfontosságú eleme. Az egyes fogások kifejlesztése Michelin csillagos szakácsok részvételével történik. Minden fogás minőségi termékekből készül, dietetikusok ajánlásainak, ill. az utasok kívánságainak megfelelően. Az Aeroflot fedélzetein hozzáférhető 17 speciális ételsor között számos vegetáriánus található, továbbá olyanok, melyek az életkort, orvosi ajánlásokat, ill. a vallási meggyőződéseket veszik figyelembe. A fedélzeten az orosz nemzeti konyhát (orosz étellap), ill. az eredeti ázsiai ételeket is kipróbálhatja (Ázsia ételsor a Business osztályon, az ázsiai járatokon rendelhető).

Az Aeroflot utasai választhatnak a digitalizált szolgáltatások által kínált széles lehetőségek között: minden nagy hatótávolságú repülőgép rendelkezik Wi-Fi szolgáltatással, számos mobil alkalmazás, fejlett funkcionális online helyfoglalás érhető el, és digitalis kommunikációs csatornák férhetőek hozzá.  

A magasan képzett, nemzetközi tapasztalattal rendelkező kabin-személyzet kellemes barátságos hangulatot biztosit a fedélzeten. Az Aeroflot légiutas-kísérők rendszeresen nyernek elismeréseket, díjakat vonzó megjelenésükért és stílusos egyenruhájukért.

A referencia-szabvány megerősítésként 2016-ban az Aeroflot, az orosz légi társaságok közül elsőként Skytrax „négy csillag” minősítést nyert a kiszolgálási minőség kategóriában. Az Aeroflot hatodik alkalommal nyerte el a Skytrax 2017-évi World Airline Awards, rangos nemzetközi díját a legjobb Kelet-Europe légitársaság kategóriában. Az Aeroflot-ot a 2017. év legismertebb orosz brand-ként, ill. a legismertebb légiközlekedési brand-ként ismerték el a Brand Finance nemzetközi ügynökség szerint. Az Аeroflot a legjobb Európai légitársaságnak számít a TripAdvisor, a világ legnagyobb utazási oldala szerint és megkapta a kedvenc külföldi légitársaság címét Kínában.

aeroflot

Érdekességek

  • Az AEROFLOT az orosz légi közlekedési piac vezetője és tagja a Global SkyTeam Allience-nak. A SkyTeam Allience teljes útvonalhálózata 177 országban jelen lévő 1074 irodával rendelkezik. Az Aeroflot által szállított utasok száma 32,8 millió fő 2017-ben, ill. az Aeroflot Group- hoz tartozó légitársaságok által szállított utasok száma 2017-ben 50,1 millió fő.
  • Az Aeroflot az első orosz Skytrax 4-star légitársaság a kiszolgálás minőségei kategóriában. Az Aeroflot hatodik alkalommal nyerte el a 2017-évi Skytrax World Airline Awards, rangos nemzetközi díjat a legjobb Kelet-Európai légitársaság kategóriában, ill. az 5-csillagos minősítést a Globális légitársaság legrangosabb kategóriában az APEX, amerikai légiközlekedési szövetségétől.
  • Az Aeroflot 2017-évi legismertebb orosz brand-ként, ill. a legismertebb légiközlekedési brand-ként ismerték el a Brand Finance nemzetközi ügynökség szerint. Az Аeroflot a legjobb Európai légitársaságnak számit a TripAdvisor, a világ legnagyobb utazási oldal szerint és megkapta a kedvenc külföldi légitársaság címét Kínában.
  • 2017 év eredményei alapján az Aeroflot az Európa és Ázsia közötti tranzitirányban első helyen szerepel a világ legversenyképesebb légiközlekedési piacán a 2016-os utasforgalmi adatok  12%-os növelésével. Ezek az adatok szerepelnek az Airline Network News & Analysis (anna.aero), az egyik, a légiközlekedési tematikában vezető angol elemző portálján. .  
  • Az Aeroflot, a világi egyik legfiatalabb, 224 repülőgépből álló flottával rendelkezik.  Sheremetyevo, nemzetközi repülőtér az Aeroflot fő Hub-ja.
  • Az Aeroflot az egyik vezető légitársaság a repülésbiztonság szempontjából. Az Aeroflot SAFA Európai bizottság program mutatója megfelel a világi vezető légitársaság szintjének. 
  • Az Aeroflot az orosz légitársaságok elsőnként csatakozott az IOSA üzemeltetők listájához és rendszeresen megőrzi tanúsított státuszát. Az Aeroflot sikeresen ment át az ISAGO földikiszolgálás-biztonság auditon. Az Aeroflot - Oroszországi repülőjáratok PRT Integrált management rendszere az ISO 9001:2015 и ISO 14001:2004 szabványoknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik.
  • További részleteket a http://www.aeroflot.com/ weboldalon talál!