Turkish Airlines repülőjegyek

Utazzon a Turkish Airlines járatain! 

 

Repülőjegy rendelés most >

 

 

Fedélzeti táskát tervezett a Turkishnek a Porsche Design
Keményházas luxus fedélzeti piperetáskát tervezett a Porsche Desing a Turkish Airlines utasok számára
A különleges kis táskában a Turkish Airlines Business Class, hosszú távú utasai az világhírű Acca Kappa kozmetikai cég "Green Mandarin" termékcsaládjából találhatnak egy kis választékot. A piperetáska különlegessége, hogy ez az első alkalom, hogy a Porsche Design fedélzeti terméket alkotott volna. A cég különös figyelmet fordított a tervezésnél arra is, hogy a piperetáskát az utasok a repülést követően is jól ki tudják használni: tárolhatnak benne akár számítógép vagy mobiltelefont tartozékokat. A belső kialakításnak köszönhetően praktikusan elrendezhetők a táskában a különböző pipereholmik is. 
Forrás:turizmus online
A hónap desztinációja: Kuala Lumpur
Régóta várt és kiemelkedően sikeres desztináció a maláj főváros, Kuala Lumpur. A trópusi klímájú nagyváros maga is sok turisztikai látványosságot rejt, és jó kiindulópontja az egész Délkelet-ázsiai régió felfedezéséhez.
Világraszóló repülőgép rendelés

A Turkish Airlines117 új generációs Airbust rendel, melyek részben a flotta frissítését, illetve az év végére már 250 repülőteret lefedő útvonalhálozat kiszolgálására fognak üzembe állni. A flotta átlagéletkora így 5 év alá fog csökkenni. Továbbra is fenntartja a járatok gyakori típuscseréjét, ezzel is biztosítva a járatok gazdaságos üzemelését.

 

Kérjük, foglalják el helyeiket,
csatolják be a biztonsági öveket!

 A következő képek hirtelen repülési vágyat ébreszthetnek, hogy kipróbálják a Turkish Airlines új Boing 737-es gépeit.

Még kényelmesebb repülés elegáns környezetben: égszínkék belsővilágítás, szélesebb tárolási lehetőségek, új utaskényelmi szolgáltatások

2015-ig 35 új Boeing 737-es géppel bővül a flotta, melyhez még az idén 4 gép csatlakozik.

Hamarosan találkozhatunk velük a BUDAPEST - ISTAMBUL vonalon!

Budapest az élcsapatban

Nagy örömünkre szolgál, hogy a vadonatúj 737-800-as gépek első példányai, a budapesti járatok kiszolgálására is első körbe lesznek bevetve. A gépek belső kialakítása a széles törzsű gépek hangulatát idézi, Business osztályon lábtartós fotelek, turista osztályon pedig minden üléshez egyéni szórakoztató rendszer is kiépítésre került. Ezeket a gépeket egyre gyakrabban fogják utasaink az észak- és nyugat afrikai járatoknál is élvezni.

Az Atatürk Repülőtér lett Európa legnagyobb HUB-ja

Törökország legnagyobb repülőteréről már 179 célállomás érhető el non-stop járatokkal. Ez hússzal előzi meg a listavezető frankfurti repülőteret.

Megnyílt Istambulban az új CIP Business Loung

A 3000 m2-es lounge a nemzetközi érkezési oldalon található.
Az új CIP Business Lounge a következő kényelmi szolgáltatásokat kínálja utasainak:
hideg és meleg ételek széles választéka, zuhanyzási lehetőség, tisztálkodási szett, játszó szoba a gyermekeknek, külön szoba a csecsemővel, gyermekekkel utazóknak, biliárdterem, könyvtár, napi helyi- és külföldi lapok, magazinok, televízió és zenei rendszerek.

A business centerben minden technikai feltétel adott a kényelmes munkavégzéshez, beleértve a WLAN szolgáltatást is.