Szilveszteri utak 2021/2022

Az IBUSZ által szervezett szilveszteri utak széleskörű szórakozási és pihenési lehetőségeket nyújtanak, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző ajánlatot.

Az igazán felejthetetlen szilveszteri bulikban mindig van valami extra: mi lenne, ha idén ez egy kellemes utazást jelentene külföldre? Önfeledt óévbúcsúztató a havas hegyek között, pezsgős koccintás az óceán partján, tűzijáték egy tűzhányó lábánál…

Ez csak néhány a szilveszteri kínálatunkból, ráadásul különleges bónuszként garantált, hogy mindenütt új szilveszteri szokások és babonák is várnak ránk.
Miért ne töltené külföldön a szilvesztert 2021-ban? Az európai nagyvárosokban rendszerint hatalmas újévi utcabálok és tűzijátékok színesítik a város amúgy sem unalmas képét. Ha pedig ennél nyugodtabb ünneplésre, netán pihenésre vágyik, bizton ajánljuk a külföldi elegáns szállodáinkat is, amelyek tengerparti kikapcsolódást is tartogatnak vendégeiknek! Ha pedig egzotikus tájakon szilveszterezne, akkor Dominika vagy Mexikó mind mind olyan desztinációk, ahol igazán különleges élményekben lehet része!

Miért az IBUSZ-t válassza szilveszterkor?

  • útjainkat magyar idegenvezetők kísérik, akik az adott város nemcsak látnivalóiról, hanem kulisszatitkairól is mesélnek Önnek az út során
  • minőségi szolgáltatásainkat kedvező áron kínáljuk

 

Ugrás ide: Szicília | Európai ajánlataink | Egzotikus szilveszteri ajánlataink

 

Az IBUSZ által szervezett szilveszteri utak során vegye igénybe a Mindig TV szolgáltatásait és nézze külföldön is a hazai ünnepi programokat, műsorokat.

 

Kiemelt ajánlatunk: Szilveszter Szicíliában

Az IBUSZ által szervezett szilveszteri utak Szicíliai utazásának igénybevételével az Etna lábánál, tradicionális olasz programokkal köszönthetjük az új évet.

Az olasz csizma lábujjánál, a hófödte Etna lábánál tradicionális ünnepségben lehet részünk az év végén, miután meglátogattuk a vulkán alacsonyabban fekvő krátereit, Taormina ókori színházát és a Keresztapa bárját Szicília egyik kis hegyi falvában. A szilveszteri menünek ezen a szigeten is elmaradhatatlan része a lencse, az est legnagyobb durranása pedig természetesen a tűzijáték, és új szokásként eltanulhatjuk az újévi napfelkelte-nézést és a szerencsehozó piros alsónemű viselését.

Részletek

  • Indulási időpont: 2021. december 28. – 2022. január 1. (5 nap/4 éjszaka)
  • Utazás: Közvetlen járattal (Budapest-Catania-Budapest)
  • Elhelyezés: 3-4*-os szállodákban
  • Ellátás: Reggeli vagy félpanzió, + szilveszteri vacsora

További részletek és szállások

 

Európai szilveszteri ajánlataink

Az IBUSZ által szervezett szilveszteri utak Párizsi utazásán a szerelem városában, Európa egyik kiemelkedő kulturális központjában köszönthetjük az új évet.

Szilveszter Párizsban

2021.12.29. - 2022.01.02.

Tovább

Az IBUSZ által szervezett szilveszteri utak Isztambuli utazásán kelet és nyugat, Ázsia és Európa határán, felejthetetlen élményekkel köszönthetjük az új évet.

Szilveszter Isztambulban

2021.12.29. - 2022.01.02.

Tovább

Az IBUSZ által szervezett szilveszteri utak Prágai utazásán a csodálatos cseh fővárosban a helyi nevezetességek megtekintését követően köszönthetjük az új évet.

Szilveszter Prágában

2021.12.30. - 2022.01.02.

Tovább

 

Szilveszteri ajánlataink egzotikus tájakon

Az IBUSZ által szervezett szilveszteri utak Dominikai utazásán az egzotikus vidékre ellátogatva akár a tengerparton ünnepelve is köszönthetjük az új évet.

Szilveszter Dominikában

2021.12.29. - 2022.01.08.

Tovább

Az IBUSZ által szervezett szilveszteri utak Mexikói utazásán az egzotikus országban egyedülálló és felejthetetlen élményekkel köszönthetjük az új évet.

Szilveszter Mexikóban

2021.12.28. - 2022.01.07.

Tovább

Ha pedig idén mégsem sikerülne elutazni, kövessük a mexikói babonát: a helyi hiedelem szerint aki szilveszter éjjelén a bőröndjével sétál egyet, annak a következő évben nagy esélye van távoli tájakra utazni.