Szilveszteri ajánlatok 2022-2023

Az IBUSZ által kínált szilveszteri utazások közt válogatva utasaink európai és egzotikus tájakra kalauzoló programokat is találhatnak az új év köszöntésére.

Ugrás ide:  Európai szilveszteri utak | Egzotikus szilveszteri utak

Az igazán felejthetetlen szilveszteri bulikban mindig van valami extra: mi lenne, ha idén ez egy kellemes utazást jelentene külföldre? 

Ez csak néhány a szilveszteri kínálatunkból, ráadásul különleges bónuszként garantált, hogy mindenütt új szilveszteri szokások és babonák is várnak ránk.
Miért ne töltené külföldön a szilvesztert 2022-ban? Az európai nagyvárosokban rendszerint hatalmas újévi utcabálok és tűzijátékok színesítik a város amúgy sem unalmas képét. Ha pedig ennél nyugodtabb ünneplésre, netán pihenésre vágyik, bizton ajánljuk a külföldi elegáns szállodáinkat is, amelyek tengerparti kikapcsolódást is tartogatnak vendégeiknek! Ha pedig egzotikus tájakon szilveszterezne, akkor Dominika vagy Mexikó mind mind olyan desztinációk, ahol igazán különleges élményekben lehet része!

Miért az IBUSZ-t válassza szilveszterkor?

  • 6 városba indítunk szilveszteri városlátogatásokat
  • Útjainkat magyar idegenvezetők kísérik, akik az adott város nemcsak látnivalóiról, hanem kulisszatitkairól is mesélnek Önnek az út során
  • Minőségi szolgáltatásainkat kedvező áron kínáljuk

Ha pedig idén mégsem sikerülne elutazni, kövessük a mexikói babonát: a helyi hiedelem szerint aki szilveszter éjjelén a bőröndjével sétál egyet, annak a következő évben nagy esélye van távoli tájakra utazni.