Szilveszteri ajánlatok 2023-2024

Az igazán felejthetetlen szilveszteri bulikban mindig van valami extra: mi lenne, ha idén ez egy kellemes utazást jelentene külföldre?

Az IBUSZ által kínált szilveszteri utazások közt válogatva utasaink európai és egzotikus tájakra kalauzoló programokat is találhatnak az új év köszöntésére.

Ez csak néhány a szilveszteri kínálatunkból, ráadásul különleges bónuszként garantált, hogy mindenütt új szilveszteri szokások és babonák is várnak ránk.
Miért ne töltené külföldön a szilvesztert 2023-ban? Az európai nagyvárosokban rendszerint hatalmas újévi utcabálok és tűzijátékok színesítik a város amúgy sem unalmas képét. Ha pedig ennél nyugodtabb ünneplésre, netán pihenésre vágyik, bizton ajánljuk a külföldi elegáns szállodáinkat is, amelyek tengerparti kikapcsolódást is tartogatnak vendégeiknek! Ha pedig egzotikus tájakon szilveszterezne, akkor Dominika vagy Mexikó mind mind olyan desztinációk, ahol igazán különleges élményekben lehet része!

Zanzibár Tanzániához tartozó szigetcsoport, melynek legnagyobb szigete Zanzibár (Unguja) 80 kilométer hosszú és 30 kilométer széles. Kókuszültetvények, fűszerfarmok és buja növényzet borítja.

Zanzibáról bővebben

A Yucatán-félsziget szikrázóan fehér homokos partjairól, türkizkék tengervizéről, színpompás korallzátonyairól, buja őserdőből kivillanó ősi piramisairól, a maja civilizáció felbecsülhetetlenül gazdag emlékeiről világhírű. Az ősi maják városállamokat építettek és virágoztattak fel, történelmük során bámulatosan magas fokú civilizációt hoztak létre.

Mexikóról bővebben

A Maldív Köztársaság az Indiai-óceánon, India délnyugati csücskénél található szigetország, mely 26 atollból, 1192 szigetből áll. Ezek közül mindössze kb. 200 lakott, és további 87-et a turisták részére tartanak fenn. Minden szigetet lagúna vesz körül és zátonyszerkezet véd, amely az egyik legexkluzívabb és leglátványosabb víz alatti életet tárja a látogatók elé, ezáltal a búvárok egyik kiemelten népszerű merülő helye.

Maldívról bővebben

Ha pedig idén mégsem sikerülne elutazni, kövessük a mexikói babonát: a helyi hiedelem szerint aki szilveszter éjjelén a bőröndjével sétál egyet, annak a következő évben nagy esélye van távoli tájakra utazni.