Utazzon biztosítással, aggódjon kevesebbet és Nyerjen görög utazást!

A Colonnade Biztosító ATLASZ utasbiztosításai megnyugtató fedezeteket nyújtanak az utazók részére külföldi tartózkodásuk során. Az IBUSZ utazási irodáiban is elérhető utasbiztosítások világszerte érvényesek, és más biztosítási események mellett változatlanul kiterjednek a COVID-19 általi megbetegedésekre is, ezzel kiemelkedve a piacon elérhető más utasbiztosítások közül.

A legnépszerűbb szabadidős sporttevékenységeket minden alapcsomag tartalmazza, legmagasabb kategóriájú terméke (Privileg) pedig limit nélkül megtéríti a baleset vagy betegség miatt keletkező orvosi költségeket. Az ATLASZ Assistance segélyszolgálat munkatársai a világ bármely pontjáról, a hét minden napján 0-24 órában elérhetőek, segítenek az ellátás megszervezésében, az ügyintézésben, és gondoskodnak arról, hogy a felmerülő költségeket a biztosító átvállalja a biztosítottaktól. Az ATLASZ útlemondás biztosítások megtérítik az utas által befizetett utazás és egyéb szolgáltatások költségét, ha a biztosítottak utazásképtelensége miatt a tervezett külföldi utazás nem tud megvalósulni, továbbá az ATLASZ Menetjegy Biztosítás repülőjegyre, vonatjegyre, autóbuszjegyre, vagy hajójegyre is megköthető.

 

Kössön utasbiztosítást egyéni és szervezett utazásához is!

IBUSZ irodáinkban vagy Online!

 

Miért ajánljuk az Atlasz utasbiztosítást és útlemondás biztosításokat?

 

Továbbra is világszerte érvényes

Abban az esetben, ha a nyaralási úticélunkat a Külügyminisztérium NEM természeti katasztrófa, terrorveszély, polgárháborús helyzet vagy általánosan rossz közbiztonság miatt, hanem kizárólag a koronavírus járványhelyzet miatt sorolta a beutazásra nem javasolt, I. kategóriába, úgy az utasbiztosítás fedezetei változatlanul érvényesek az adott országban. A területi hatályokat a SARS-CoV-2 járvány tehát nem befolyásolja.

 

Kiterjednek a COVID-19-ből eredő megbetegedésekre

Ha a biztosított koronavírusból történő megbetegedés miatt szorul külföldi orvosi ellátásra, úgy a szolgáltatási táblázatban meghatározott biztosítási összegeket a biztosító – akárcsak más baleset és betegség esetén — változatlanul megtéríti, azok nem kerülnek sem kizárásra, sem korlátozásra.

 

Bátran szállhatunk jet-skire, robogóra, szörfdeszkára is

A legnépszerűbb szabadidős sporttevékenységeket minden alapcsomag tartalmazza. Többek között nem szükséges tehát további kiegészítő szolgáltatásokat vásárolni az olyan sportokhoz, mint amilyen a robogózás közúton (max. 125 cm3 -ig), hobbi szinten űzött jet-skizés, szörfözés, snorkeling, a vontatott tengeri vízisíelés, „banán” és gumitömlő (fánk), vagy a parasailing.

 

Éjjel-nappal elérhető ATLASZ Assistance segélyszolgálat

Az ATLASZ Assistance segélyszolgálat munkatársai a világ bármely pontjáról, a hét minden napján 0-24 órában elérhetőek, segítenek az ellátás megszervezésében, az ügyintézésben, és gondoskodnak arról, hogy a felmerülő költségeket a biztosító átvállalja a biztosítottaktól. Mindemellett folyamatosan nyomon követik a beteg állapotát, kórházi kezelését és amennyiben szükséges, intézkednek a stabil és szállítható beteg szállításáról, hazautazásáról.

 

Ne hagyjuk elveszni az utazásra befizetett pénzt!

Az ATLASZ útlemondás biztosítások megtérítik az utas által befizetett utazás és egyéb szolgáltatások költségét, ha a biztosítottak utazásképtelensége miatt a tervezett külföldi utazás nem tud megvalósulni, továbbá az ATLASZ Menetjegy Biztosítás repülőjegyre, vonatjegyre, autóbuszjegyre, vagy hajójegyre is megköthető.

A járványhelyzettől való félelem önmagában nem jelent biztosítási eseményt, ugyanakkor a koronavírus által okozott megbetegedés miatt lemondani kényszerült utazásokra kiterjednek az útlemondás biztosítások fedezetei.

Fontos tudni, hogy valamennyi biztosítási szerződés csak akkor jön létre érvényesen, ha a biztosított a biztosítás megkötésének időpontjában Magyarországon tartózkodik. Ha az ATLASZ utasbiztosításkötéssel egyidőben vásároljuk meg útlemondás biztosításunkat (ATLASZ Kalkulált Útlemondás Biztosítás vagy ATLASZ Fakultatív Útlemondás Biztosítás vagy ATLASZ Menetjegy Biztosítás) úgy ez utóbbiakat önrész fizetése nélkül elérhetjük.

 

Biztosítási termékismertetők (Colonnade Insurance S.A.)

  • ATLASZ Utasbiztosítás és BBP PLUSZ: ITT
  • ATLASZ Menetjegy Biztosítás: ITT
  • ATLASZ Fakultatív Útlemondás Biztosítás: ITT
  • ATLASZ Kalkulált Útlemondás Biztosítás: ITT

 

NYEREMÉNYJÁTÉK

Játszon velünk és nyerjen utazást nyereményjátékunkon! Válaszoljon helyesen a 4 kérdésre, és nyerje meg sorsolásunkon a 2022. nyári előszezonra szóló görögországi utazást (utazás repülővel, elhelyezés apartmanban, 8 nap/7 éj, 2 fő részére)! 
A nyereményjáték 2021. augusztus 19. 14:00 órától 2021. szeptember 19. 24:00 óráig tart. A sorsolás időpontja: szeptember 20. 14:00