mindigTV GO – tartalmas és felhőtlen szórakozás bárhol és bármikor*

Mobilon, tableten, illetve számítógépen vagy okostévén is élvezheti az Antenna Hungária interneten keresztül elérhető tartalomszolgáltatását, a mindigTV GO folyamatosan bővülő műsorkínálatát és kényelmét.

A felhasználóbarát mindigTV GO alkalmazás díjmentesen is igénybe vehető letöltés és egy egyszerű regisztráció után, így 14 tévécsatorna és egyéb tartalmak közül válogathat. Ezen felül mindigTV Prémium előfizetés esetén, további közel 50 csatornához férhet hozzá külön díj fizetése nélkül. Ha pedig ennél többre vágyik, több rendszeresen bővülő tévécsatorna- és videócsomagra is előfizethet, hűségidő vállalása nélkül, így biztosan megtalálhatja az ízlésének megfelelő tartalmakat.

Az Antenna Hungária tartalomszolgáltatásával már közel 80 televíziós csatorna adásaiból, valamint a folyamatosan frissülő videótárból, filmek, sorozatok, élő sportközvetítések, koncertek, ismeretterjesztő és gyerekműsorok közül választhat szinte bárhol és bármikor. A több mint 180 mozi- és klasszikus filmet, továbbá száznál is több epizódnyi sorozat- tartalmat magába foglaló Videotár tartalmas szórakozást nyújt minden korosztálynak. A tévécsatornák túlnyomó többsége, köztük számos ismeretterjesztő és filmcsatorna, valamint az összes sportcsatorna HD minőségben érhető el, kiemelkedő színvonalú kikapcsolódást nyújtva mindenkinek. A tematikus csomagok közül egyedi, számos válogatott mesecsatornát tartalmazó önálló Gyerek műsorcsomag. A kosárlabda szerelmesei a Hunbasket csomag előfizetéssel a magyar NB I/A férfi és női bajnokságok mérkőzéseit élőben tudják követni az összes közvetítésre alkalmas helyszínről, az Eurobasket csomag pedig a kosárlabda bajnokok ligája   legizgalmasabb mérkőzéseiből kínál válogatást, követve a magyar csapatok nemzetközi szereplését.

A kényelmet számos extra funkció is szolgálja. A műsorújságban található aktuális és jövőbeli műsorok, illetve a kedvenc csatornák elmenthetők, és a csatornák többségénél a műsorok egy hétig vissza is nézhetők. A Kedvencek funkció használatával bejelölhető és egyetlen kattintással elérhető a leggyakrabban nézett csatorna vagy műsor. Emlékeztető beállításával pedig a műsor indulása előtt értesítést kaphat telefonjára, hogy semmiképpen ne maradjon le kedvenc műsoráról.

Mindemellett az applikáció már okostévéken is elérhető, a 2018-as vagy újabb gyártási évű Samsung és LG készülékeken. ( Samsung Tizen 4.0, illetve LG webOS 4 vagy újabb verziójú operációs rendszereken), valamint mindigTV Prémium előfizetéssel okosdekóderen is.

További részletes információkért látogasson el a mindigTV GO honlapjára (https://www.mindigtvgo.hu/home)!

*A mindigTV GO alkalmazás használatához internet kapcsolatra van szükség, a legjobb felhasználói élmény elérése érdekében a korlátlan internet-előfizetés igénybevétele javasolt.