Air France - KLM - Delta repülőjegyek

 

Párizs 43.500 Ft-tól 

 

Az ár kézipoggyászt tartalmaz.

A megadott ár retúr ár, bizonyos feltételek mellett, a szabad helyek függvényében érvényes és tartalmazza a repülőtéri és egyéb illetékeket. 

 A részleteket irodáinkban vagy online helyfoglalási rendszerünkben találja meg

Fedélzeti wifit kaptak a KLM Dreamlinerei

A Holland Királyi Légitársaság legújabb Boeing 787-es repülőgépein már elérhető a fedélzeti wifi szolgáltatás. A KLM bejelentette, hogy 2017-től a hosszú távú flotta összes járatán kiépítik a vezeték nélküli internetkapcsolatot.

Forrás: turizmus.com

Az Alitalia 2015. november 4-től megújult fedélzeti ellátással várja a vendégeket már a közép- és hosszútávú járatainkon is.
A Business osztály vendégei részére kialakított új fedélzeti szolgáltatások: welcome drink a fedélzetre lépéskor, délutáni aperitif, továbbfejlesztett étkezési szolgáltatás a tészta- és húsételek közti választási lehetőséggel.* Ezenkívül a hosszútávú járatokon bevezetésre kerül a "Dine Anytime" rendszere, melynek keretében a vendégek a repülés ideje alatt bármikor rendelhetnek az étlapról.
(*) A 3 óránál tovább tartó járatok esetén, ahol nincs reggeli.
A turista osztályon utazni szintén új, izgalmas élményt jelent. A járat idejétől függően, finom szendvicseket vagy ízletes pékárukat szolgálunk fel*. Az általános alkoholmentes üdítőitalok, tea és kávé kínálat mellett, most sört vagy bort* is kérhet az utas harapnivalója mellé, valamint a hosszabb járatokon több ételkülönlegesség közül is választhat.**
(*) 3 óránál rövidebb járatokon
(**) 3 óránál hosszabb járatokon.
 Az Alitalia 96 repülőgépből álló rövid- és középtávú flottájának kabinfelújítása elkezdődött és várhatóan 2016. áprilisára készül el. Heti négy gép - Airbus és Embraer modellek egyaránt - belső tere kerül lecsupaszításra, hogy az utasteret teljes egészében megújítsák. Ezzel egy időben pedig, amíg a gép a hangárban van, a külső burkolatát is átfestik az idén júniusban bemutatott új design szerint.
A felújítási munkálatok minden egyes gép esetében 5 napig tartanak a kezdéstől a befejezésig és több mint 14.000 fekete bőr ülés kerül az Alitalia gépek fedélzetére elegáns bézs varrással.
Minden ülésen új, színes fejtámla található majd - bézs a business osztályon és piros a turistán.
Az összes gépre fahatású válaszfalakat szerelnek be, amelyeken feltűnik a jellegzetes Alitalia logo is. Hasonló eljárás érinti a hosszú távú flotta repülőgépeit is. Az összesen 14 db A330-as gép 2016. márciusára lesz kész (melyből 6 munkálatai már befejeződtek). Hasonlóképpen, a jövő év végéig, mind a 10 db B777-es is teljesen felújításra kerül.
Marco Martinasso, az Alitalia marketing alelnöke elmondta: "A cél az, hogy a repülőgép fedélzetén az olasz stílus és minőség még nagyszerűbb érzését biztosítsuk, amellyel remélhetőleg új ügyfeleket vonzunk és megtartjuk a már meglévőket."

Járatsűrítés a Párizs-Havanna útvonalon

2016. tavaszától több járatot üzemel a Párizs-Havanna útvonalon. Március végétől május közepéig heti 10, június közepétől augusztus végéig pedig heti 9 járattal üzemel majd az Air France.

Napi járat Salt Lake Citybe

A Delta 2015. május 1-től megállás nélkül közlekedik Salt Lake City és Amszterdam között. Ezzel a napi járattal jelenleg egyedül a Delta büszkélkedhet.

Skytrax elimerés a párizsi Charles de Gaulle repülőtérnek

A Skytrax, az iparág egyik legrangosabb elismerése a párizsi Charles de Gaulle-t választotta a Legjobban fejlődő repülőtérnek. Emellett a reptér 2M terminálját a világ 6. legjobb termináljának választották, Charles de Gaulle bevásárlás szempontjából a  legjobb 5., szolgáltatások terén a legjobb 10. repülőtér között végzett.

TTG China Travel Awards díj a KLM-nek

A KLM elnyerte a legjobb európai légitársaságnak szóló címet a sanghaji TTG China Travel Awards ünnepségen. Ez a díj elismeri a szolgáltatási színvonalat, a rengeteg járatot Kína és Európa között, a professzionális kereskedelmi és marketing csapatot, valamint a szoros együttműködést az utazási irodákkal.

  Economy Comfort ülések a Delta járatain

 - turista osztályú ülés 10 cm-rel nagyobb lábtérrel és 50%-kal nagyobb dönthetőséggel
- egyedi videóképernyő, ingyenes HBO csatorna
- csatlakozóaljzat minden üléshez
Catering:
- a turista osztállyal megegyező
- ingyenes alkoholos italok, sör és bor
Szolgáltatások:
- elsőbbségi beszállás

Az Air France-KLM új Airbus A350-900-as repülőgépekkel bővíti flottáját

Az Air France-KLM 25 darab új AirBus A350-900-as típusú repülőgép vásárlására vonatkozó megállapodást írt alá a Párizshoz közeli Le Bourget-ban tartott 50th International Air Show keretében.
Az A350-900-as repülőgépek kiemelkedő teljesítményét a legmodernebb Rolls-Royce Trent XWB motorok biztosítják. Az új gépek 15%-kal alacsonyabb üzemanyag fogyasztásuknak és jelentősen mérsékelt szén-dioxid és zaj kibocsátásuknak köszönetően tökéletesen megfelelnek a cégcsoport által képviselt fenntarthatósági és környezetvédelmi elveknek. 
A 25 darab A350-900 repülőgép mellett az Air France-KLM már 2011. decemberében megállapodott 25 darab Boeing 787-9-es típusú repülőgép vásárlásáról is, eleget téve ezzel a 2011. szeptemberében bejelentett 50 repülőgépből álló flottabővítési szándékának.
A tervek szerint az első Boeing 787-9-es 2016-ban a KLM, míg az első A350-900-as repülőgép 2018-ban az Air France útvonalhálózatában áll majd szolgálatba.