CSA-Czech Airlines repülőjegyek

 

Prága 40.200 Ft-tól 

A megadott ár retúr ár, bizonyos feltételek mellett, a szabad helyek függvényében érvényes és tartalmazza a repülőtéri és egyéb illetékeket. Feladott poggyászt nem tartalmaz. 

 A részleteket irodáinkban vagy online helyfoglalási rendszerünkben találja meg.

Online repülőjegy foglalás

 

Legújabb hírek a CSA-tól

Új nyári desztinációk
Nyártól a CSA légitársaság számos új, menetrendszerinti járatot indít Prágából, így Málta, Birmingham, Helsinki, Pisa, Zágráb, Szkopje, Odessza, Kalinyingrád, Kazany és Ufa is felkerül a palettára.
Az új desztinációk mellett  a CSA újraindítja legsikeresebb szezonális járatait Bilbao, Porto, Liverpool, Linköping és Vaxjö útvonalakon.
További izgalmas úti célok, mint például Ajaccio, Alghero, Kefalonia, Rovaniemi, Oulu, Turku, Vaasa, Bergen és Trondheim is bekerülnek a menetrendbe a Travel Service, Finnair és a SAS Scandinavian Airlines közös üzemelésnek köszönhetően.

Mobil check-in a Czech Airlines-nál

A Czech Airlines június 25-től bevezette a mobil check-in szolgáltatást számos célállomásán, köztük Budapesten is. Így az utasok nem csupán a hagyományos vagy web check-int használhatják, hanem okostelefonjukról internet hozzáféréssel is intézhetik már az előzetes ülésfoglalást.

A szolgáltatást legkorábban a gép indulása előtt 30 órával, legkésőbb a gép indulása előtt 60 perccel (európai járat esetén) illetve 90 perccel (hosszútávú járat esetén) lehet igénybe venni. A check-in befejezése után a felhasználók telefonjuk típusától és operációrendszerétől függően négyféle módon menthetik el a beszállókártyájukat: Passbook alkalmazáson keresztül, üzenetben, e-mailben, illetve személyesen lehet átvenni azokon a reptereken, ahol még a rendszer nem teljesen kiépített. A szolgáltatás cseh, angol, orosz és francia nyelven érhető el. Az alkalmazás lehetővé teszi a kiválasztott ülőhely megváltoztatását, a beszállókártya nyomtatását és átfoglalást másik járatra.

Forrás:Turizmus Panoráma Bulletin

TTG Travel Awards

A légitársaság 2012. november 9.-én a TTG Travel Awards versenyén elnyerte legjobb légitársaság kategóriának első díját. A megmérettetés 14 éve alatt a Czech Airlines ezt a díjat most 11. alkalommal vihette haza. A versenyen egy felmérés alapján döntenek, amit mind a turisztikai szakma legnagyobb szakértői, mind az utazó közönség értékeléseivel kapnak.

A Czech Airlines-ról

A Czech Airlines Európa egyik legrégebbi légitársaságaként 1923 óta vesz részt a polgári légiközlekedésben. A légitársaság központja a modern prágai nemzetközi repülőtér, amelyen keresztül 44 ország 78 városát érhetik el utasaink kényelmes és gyors átszállással.

Budapestről naponta  3 járat is közlekedik a cseh fővárosba. A légitársaság napi rendszerességgel repül Európa főbb nemzetközi repülőtereire, valamint a Közel-Keletre és a FÁK tagállamaiba, de partner légitársaságaival akár Ausztráliába is, ezzel ideális feltételeket és maximális rugalmasságot teremtve üzleti és szabadidős utazóknak egyaránt.