Lufthansa repülőjegyek

Fedezze fel Európát a Lufthansával!

Ízelítőül néhány úti cél:

Edinburgh 61 300 Ft-tól
Barcelona 55 700 Ft-tól
Dublin 47 000 Ft-tól
Amszterdam 58 000 Ft-tól
Stockholm 54 300 Ft-tól

Az ár kézipoggyászt tartalmaz.

A megadott árak retúr árak, bizonyos feltételek mellett, a szabad helyek függvényében érvényesek és tartalmazzák a repülőtéri és egyéb illetékeket. Az árak kézipoggyásszal érvényesek. 

A részleteket irodáinkban vagy online helyfoglalási rendszerünkben találja meg. 

Foglalás online

 

 

A Lufthansa légitársaságról


Kiterjedt, globális útvonalhálózat, világszínvonalú átszálló repülőterek, és egy modern flotta. Ezek segítségével az utasok kényelmesen, gyorsan, biztonságosan elérhetik választott célállomásukat, és mind kiváló indok arra, hogy miért választja a Lufthansát 60 millió utas, minden évben.
Utazás amikor, ahova, és ahogyan az utas szeretné: a Lufthansa 5.400 járatot kínál hetente, 75 ország, 205 célállomására. Partner légitársaságainak kínálatával együtt pedig több mint 14.000 heti járat közül választhatnak az utasok. Az útvonalhálózat folyamatosan, az utasok igényeit követve bővül.
Tökéletes összeköttetés a világ minden pontjával: Frankfurt és München Európa legmodernebb és legpontosabb átszálló repülőterei közé tartoznak. Kis távolságok, színvonalas szolgáltatások, modern terminálok, jól felszerelt várók és a legújabb boltok teszik könnyűvé és szórakoztatóvá az átszállásokat. A gyors és egyszerű ügyintézést pedig a Lufthansa applikáció teszi lehetővé, melynek segítségével nem csak a check-in intézhető online vagy mobilról, de elérhetőek a foglalási adatok, a legfrissebb járatinformációk, és a poggyászkövető is.
A Lufthansa flotta közel 330 gépe között kiemelt szerepet kapnak a csúcsmodern és hatalmas A380-asok, az új Airbus A350-900-as nagy távolságú gépek és a világ első A320neo-ja, ami a rövid és közepes távú utakon közlekedő leghalkabb és környezetkímélőbb repülőgép.
First, Business, Premium Economy és Economy osztályok – a gépek fedélzetén minden készen áll egy pihentető és kellemes úthoz. A légi utaskísérők a legjobb kiképzést kapják, azért hogy kifogástalan színvonalon szolgálják ki az utasok igényeit.  A nagy távolságú járatokon szórakoztató szolgáltatások óriási választéka, filmek, TV műsorok, játékok, zenék és Lufthansa FlyNet® szélessávú internet várja az utasokat.
A Business osztály utasai nyugodt, környezetben olvashatják át az üzleti magazinokat, nézhetik kedvenc filmjüket és aludhatják ki magukat kényelmesen a teljesen vízszintesre dönthető, 1,98 méter hosszú üléseken. Az új Premium Economy osztály pedig most tökéletes alternatívát nyújt a turista osztály helyett nagy távolságú utakra 50%-kal nagyobb helyet biztosító új székekkel, 2 db ingyenesen feladható poggyásszal és további számos extrával a földön és a fedélzeten.