Mediterrán Tombola 2018

Köszönjük az érdeklődést!

2018-ban a Mediterrán Tombolás helyeink beteltek. Köszönjük az érdeklődést.

Fillérekért a tengerparton!

Ezt a kedvezményes nyaralási lehetőséget azon kedves utasainknak ajánljuk, akik mindenképpen tengerparton szeretnének nyaralni, de nem ragaszkodnak egy bizonyos üdülőhelyhez. Ezzel a promóciónkkal lehetőséget biztosítunk egy rendkívül kedvezményes, de mégis minőségi nyaraláshoz.

Mediterrán tombola az IBUSZ-tól

Magyarországon egyedüliként a lehető legnagyobb kedvezményt biztosító nyaralási formát veheti igénybe az IBUSZ-nál! Csak nálunk, már most lefoglalhatja nyaralását, garantáltan „last minute” vagy még annál is kedvezőbb áron! Színes és széles nyaralási kínálatunk, 116 éves tapasztalatunk, biztos lábakon álló pénzügyi hátterünk lehetővé teszi, hogy ha idén kevesebb is jut a nyaralásra, mégis részt vehessen egy felejthetetlen pihenésen az IBUSZ-szal! Ön dönti el a nyaralásra szánt összeget, majd megadja a kívánt indulási hetet, a közlekedési formát (egyénileg, autóbusszal vagy repülőgéppel), és kiválaszthatja a szállás típusát (szállodát vagy apartmant) is. Cserébe mi garantáljuk Önnek, hogy a kiválasztott indulási hét valamely napján az előre meghatározott üdülőhelyek egyikére, a megadott közlekedési eszközzel, a választott szállástípusba vagy annál magasabb kategóriába elutaztatjuk!

Hasznos tudnivalók

  • Minden kedvezményes nyaralásnál – a jelentős árkedvezmény ellenére – teljes értékű szolgáltatást nyújtunk.
  • Az elhelyezés főként a prospektusunkban és egyéb saját, illetve partnerirodáink ajánlataiban szereplő szálláshelyen történik, amelynek minősége garantált.
  • Gyermekek részére további kedvezményt nem tudunk biztosítani, de 2 év alatti gyermekek költségmentesen vehetik igénybe szolgáltatásunkat.
  • A kedvezményes nyaraláshoz minden kiegészítő szolgáltatás (fakultatív programok, autóbérlés, biztosítás stb.) igénybe vehető.
  • A fenti utazásokra történő jelentkezéshez garantált vásárlási utalványt vásárolhat, a készlet erejéig, illetve visszavonásig.
  • Speciális ajánlatunk promóciónak minősül, amely további kedvezménnyel nem vonható össze.
  • Egyszerre maximum 6 főre vásárolható, garantált vásárlási utalvány”, mely esetén garantáljuk az egy szálláshelyen belüli elhelyezést.
  • További ajánlatainkat keresse honlapunkon!