Legnépszerűbbek az ibusz-tól

Közleményeink a koronavírus miatt kialakult helyzet kapcsán


2020.03.25.

Kedves Utasaink!

Tájékoztatjuk minden kedves  ügyfelünket és az érdeklődőket, hogy a jelenlegi szomorú helyzet és igen nehéz körülmények ellenére cégünk, az IBUSZ Utazási Irodák Kft. valamennyi munkatársa azon dolgozik, hogy a járvány elmúltával és a biztonságos körülmények beálltával elindulhassanak jól előkészített és megszervezett körútjaink, városlátogatásaink, egyéni és szervezett repülős-és buszos nyaralóprogramjaink.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a korábbi terveinkhez képest idén nyáron a tényleges utazóink száma sajnos csökkenni fog, ezért charter járataink, buszos üdülőprogramjaink, szervezett körutazásaink és városlátogató programjaink racionalizálásán, részbeni összevonásán is dolgozunk. Így sajnos előfordulhatnak járatösszevonások, törlések, illetve az is valószínűsíthető, hogy az eredetileg betervezett járatnapok is változni fognak.

A jelenlegi helyzetben valamennyi kedves utasunk szíves türelmét szeretnénk kérni. Ma még egyikünk sem tudhatja, meddig tart ez a sajnálatos átmeneti időszak és mikor tudjuk újra elkezdeni a biztonságos utaztatást. Arra kérjük törzsutasainkat és új ügyfeleinket, hogy ha tehetik, ne mondják le utazásaikat! Nagyon bízunk benne, hogy a nyár folyamán normalizálódik a helyzet és a hosszú várakozás, bezártság után sokan utazni, üdülni szeretnének majd. A már befizetett utasaink helye biztosított, azonban új foglalásokra a szűkített kapacitások , járatösszevonások miatt csak korlátozott számú lehetőség lesz.

Országos irodahálózatunk legtöbb irodája a jelenleg érvényben lévő kormányrendelet alapján rövidített nyitvatartással (15 óráig) tart nyitva, kollégáink csökkentett létszámban látnak el személyes ügyfélszolgálatot. Online és telefonos ügyfélszolgálatunk viszont megerősített stábbal áll az Önök rendelkezésére most és abban az esetben is, ha a szükség úgy kívánja, hogy irodáinkban átmeneti jelleggel felfüggeszteni kényszerülünk a személyes kiszolgálást. Kérjük, hogy mielőtt mégis személyesen keresné fel irodánkat, az iroda aktuális nyitvatartásáról tájékozódni szíveskedjen a  https://www.ibusz.hu/irodak oldalon.

Az IBUSZ Utazási Irodák Kft. valamennyi turizmusért elkötelezett munkatársa továbbra is azon dolgozik, hogy biztonságos és minőségi utak szervezésével  és sokrétű utazási szolgáltatásokkal álljunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére, hiszen szívügyünk a turizmus.  Mindannyian szeretünk utazni és utaztatni. 

Köszönjük megtisztelő bizalmukat és mindenkinek jó egészséget kívánunk!
IBUSZ Utazási Irodák Kft.

 

Kiadott tájékoztatóink:


 

IBUSZ utazási irodák

külföldi és belföldi utazások

Az IBUSZ 117 év tapasztalattal állítja össze utazási ajánlatait. Válogasson külföldi utazások, all inclusive nyaralások, belföldi ajánlatok, wellness hétvége ajánlatok széles választékából. Amennyiben egyénileg szervezi utazását, online repülőjegy foglalás szolgáltatásunkkal több ezer desztinációból választhat.

További információkat útjainkról, buszos vagy repülős közlekedés lehetőségeiről a fenti mega-menü menüpontjai között talál, vagy a főoldalon elhelyezett promo dobozokra kattintva. Oldalunkon számos helyen interaktív Google térképeket helyeztünk el, ahol nyomon követheti pl. a görög autóbuszos járataink felszállási lehetőségeit, vagy éppen charter repülőjárataink végcéljait. Hajóutak menüpontunkban pedig a legnagyobb tengeri hajóutak között válogathat és foglalhat. Jó böngészést, és kellemes utazást kívánunk!

Köszönjük ha megosztja véleményét velünk! Email címünk: honlap@ibusz.hu