Egzotikus ajánlatok 2018-19 utazóinak

Egzotikus utazások az IBUSZ-tól! Utazzon velünk télből a nyárba!

Képzelje el a türkizkék tenger végeláthatatlan sima tükrét, az aranyló homok forróságát, vagy a trópusok jellegzetes nyugodt hangulatát. Az IBUSZ mindezt elhozza Önnek, ráadásul az őszi vagy téli szezonban, ahogy Önnek a legkényelmesebb. A jól bejáratott Bali vagy Panama mellett most új desztinációkkal is találkozhat, amelyek megannyi felfedeznivalót hordoznak magukban!

 

2018 november 30-ig az alábbi előfoglalási kedvezményeinket veheti igénybe!

  • 5 csillagos hotel foglalása esetén 55.000 Ft/fő kedvezmény
  • 4 csillagos hotel foglalása esetén 44.000 Ft/fő kedvezmény
  • 3 csillagos hotel foglalása esetén 33.000 Ft/fő kedvezmény

 Az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható! Kombinált utazás esetén az üdüléshez választott szálloda kategóriája alapján vehető igénybe a kedvezmény. A kedvezmények Bali, Mexikó, Kuba, Mauritius, Omán és Panama desztinációk csoportos utazási időpontjaira érvényesek.

 

Böngéssze át egzotikus desztinációinkat, és utazzon velünk távoli vidékekre!

 

ÚJ CÉLPONT AZ IBUSZ KÍNÁLATÁBAN: Omán


A tenger, a sivatag, a hegyvonulatok és a tömjén találkozása!


Az Arab-félsziget délkeleti partvonalán elhelyezkedő ország csupa meglepetéssel szolgál az eruópai utazónak. A gazdag történelmi emlékek és kultúra, a fantasztikus zöld hegységek bujasága és a kopár sivatag kettőssége elvarázsolja az ide látogatót.

Szállások | útleírás

Indonézia


Bali - Üdülés az istenek szigetén


Indonézia közkedvelt idegenforgalmi úti célja Bali, amely paradicsomi színteret biztosít a gondtalan kikapcsolódásra, és egyidejűleg a kulturális élményekre vágyó utazóknak.

Szállások | útleírás

Mexikó


A maja civilizáció bölcsője.


A Yucatán-félsziget szikrázóan fehér homokos partjairól, türkizkék tengervizéről, színpompás korallzátonyairól, buja őserdőből kivillanó ősi piramisairól, a maja civilizáció felbecsülhetetlenül gazdag emlékeiről világhírű.

Szállások | útleírás

Mauritius


Mauritius, az Indiai-óceán gyöngyszeme.


 Buja trópusi kertek, érintetlen paradicsomok, türkizkék óceán, cukornád- és dohányültetvények, kultúrák izgalmas keveredése, makákók és korallzátonyok: többek között ezen természeti csodák miatt ígér felejthetetlen élményeket Mauritius.

Szállások | útleírás

Panama


A kontrasztok országa, avagy a múlt és a jelen találkozása.


Panama a kontrasztok országa, hiszen megtaláljuk itt a főváros égbenyúló, luxus felhőkarcolóit, futurisztikus épületeit szemben a koloniális óvárossal vagy a trópusi dzsungelekben élő indiánközösségek kezdetleges kunyhóival.

Szállások | útleírás

Kuba


Salsa, rum, maffia, dohány, avagy időutazás Kubában.


Havannában retró időutazáson vehetünk részt old-timer autókkal, míg Varaderon vagy Cayo Santa Marián magával ragad Bennünket a paradicsomi életérzés híres kubai koktélokkal, trópusi éghajlattal, salsával, kristálytiszta óceánnal párosítva.

Szállások | útleírás

Egzotikus körutazások


Ismerje meg egzotikus körutazásainkat, ahol különböző típusú különleges körutazásokat szedtünk csokorba.


Ha egy aktív kikapcsolódás alkalmával, szakértő idegenvezetés mellett szeretné megismerni a világ legvarázslatosabb természeti és kulturális látnivalóit, válogasson kedvére!

További részletek >

 

Több ezer remek ajánlat várja Önt!

Ismerje meg az IBUSZ téli árualapját, és egzotikus kínálatát! Nem fog csalódni: az igazán elegáns trópusi szállodák között biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt! Ha pedig egyedi ötletei, kérései lennének, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, és megszervezzük Önnek pihenését!

Ajánlatkérés